Původně byl tento blok terapeutický. Pro mě. Teď je hlavně o mém úžasně nedokonalém každodenním životě, mé snaze naučit se péct a mých závislostech. Taky si tu někdy stěžuju na všechno a na všechny a dělím se o svá moudra. Takže Vás varuji - je to pěkná nuda :-))

18. prosince 2016

Tip na malé sladké, hořké a slané dobroty

Mám takový malý tip pro ty, kteří shání nějaké drobné jedlé dárky na Vánoce. Třeba originální čokolády, exotické či bylinné čaje, jak sypané, tak v krabičkách či ozdobných plechovkách, praženou kávu do mlýnku nebo různé druhy oříšků, sušeného ovoce apod. 
Obchůdek Skřivanka je na první pohled poněkud nenápadný, je ale opravdu příjemný a paní majitelka je velice ochotná. Navíc si tam můžete dát skvělé coffee to go nebo pravou belgickou čokoládu. Objevili jsme ho náhodou, když jsme jednou cestou z oběda přešli na druhou stranu ulice. Jeden nikdy netuší, co mu takovéhle spontánní rozhodnutí přinese za překvapení 😄. Koupila jsem tam krásnou ručně vyráběnou čokoládu, kterou pošlu přítelkyni do Japonska jako dárek.
Taky tam můžete zajít na masáž nebo kosmetiku. Sídlí v Brně na Skřivanově 4, kousek od restaurace "U bílého beránka". Stránky obchůdku - přímý odkaz zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za všechny komentáře ♥